YSN – Yngres Stålnettverk


Som en del av Norsk Stålforbund jobber YSN med å fremheve kompetanse og bruken av stål. Men vår del av organisasjonen skiller seg ut ved at den styres av, og for, unge interessenter i stålbransjen.
Vi er opptatt av å skape et faglig og sosialt nettverk på tvers av de som har interesse av stål. Her fra et studiebesøk til skihallen SNØ.

Målgrupper

Organisasjonen er i all hovedsak tilrettelagt alle interessenter rundt temaet stål som er mellom 18 og 35 år.

Vi er i utgangpunktet ikke begrenset til noen spesielle målgrupper, og ønsker studenter, arkitekter, ingeniører, kontorarbeider og alle andre hjertelig velkomne.

Aktiviteter

YSN arrangerer aktiviteter for å fremme kompetanse, erfaring og bygging av sosiale nettverk.

Eksempler på disse er: turer på byggeplass, verksted og stålverk, ofte supplert med innførende foredrag om temaer slik som eksempelvis standarder (f.eks. EN-1090), sertifisering, arkitektur og digitalisering. Vi ønsker i tillegg å ha et fremtidsrettet syn, da det ofte er de yngre som vil leve i dens hverdag.

Utover aktiviteter som omhandler kunnskapsheving, vil vi også ha sosiale møter med fokus på å kunne bli kjent med nye mennesker.

YSN oppfordrer også gjerne organisasjoner og bedrifter til å gjøre mulighetene vi tilbyr kjent for aktuelle kandidater.

Du behøver ikke være medlem av Norsk Stålforbund, eller være ansatt i en tilhørende bedrift, for å kunne delta på YSN sine arrangementer. Vi er åpne for alle!

Styret i YSN

Styreformann: Ramin Shakori
Styremedlemmer:
Leif Hübert
Katrine Myhre
Sander Hansen
Aksel Ellersgaard Johannessen
Sekretær: Mari Solheim

Kontakt styret ved å sende en henvendelse til ysn@stalforbund.com

Meld din interesse for medlemskap i skjema nedenfor!

  • Du kan også bli medlem i vår Facebook-gruppe, sjekk ut HER
  • Hold deg også oppdatert via vår LinkedIn-side, se HER

Tidligere avholdte studiereiser:

Studiereise til Fredrikstad og Sarpsborg 11 – 12. mai 2022

YSN medlemmer på besøk hos Pretec. Fra venstre: Sander Hansen, Ramin Shakori, Aleksander Lundeland, Aksel Ellersgaard Johannessen, Mari Solheim og Katrine Myhre.

Den norske Stålgruppen, i samarbeid med Norsk Stålforbund, arrangerte en meget interessant studiereise til boligprosjektet Cicignon Park i Fredrikstad og Pretec AS i Sarpsborg 11. – 12. mai 2022. Studiereisen samlet 25 deltakere, herav 6 fra Yngres Stålnettverk.
___

Studiereise til Hamar 23 – 24. september 2021

Norsk Forening for Stålkonstruksjoner, i samarbeid med Norsk Stålforbund, arrangerte en meget interessant studiereise til Vernebygget over Hamar Domkirkeruin og til Ivar Bråthen Mekaniske verksted 23. – 24. september 2021. Studiereisen samlet 20 deltakere, herav 6 fra Yngres Stålnettverk.

Les om studiereisen HER
___

Studiereise til Kistefos museum 17 – 18. september 2020

Norsk Forening for Stålkonstruksjoner, i samarbeid med Norsk Stålforbund, arrangerte en meget interessant studiereise til Kistefos Museum 17. – 18. september 2020. Grunnet reiserestriksjoner var det i år ikke mulig å legge studiereisen til utlandet. Studiereisen samlet 26 deltakere, herav 6 fra Yngres Stålnettverk.

Les om studiereisen HER
___

YSN studiereise til Økern Portal 1. november 2019

Dagen etter Norsk Ståldag, fredag 1. november, var Yngres Stålnettverk (YSN) på tur til Økern Portal, Oslo. Studiebesøket samlet 20 personer fra forskjellige deler av stålbransjen, som entreprenører, konsulenter og leverandører.

Les om studiereisen HER
Program HER
___

YSN studiereise til Oxelösund 3 – 4. juni 2019

YSN sammen med vårt søsternettverk i Sverige, Norsk Stålforbund, og SSAB, arrangerte en uforglemmelig studiereise til SSABs stålverk i Oxelösund, utenfor Stockholm, og til utvalgte stålbygg under oppføring i Stockholm. Dette var den første utenlandsreisen for YSN, og en sjelden anledning til å besøke et aktivt stålverk, få faglig påfyll, og knytte kontakter med YSN medlemmer i Norge og Sverige.

Les om studiereisen HER
Program HER
___

YSN studiereise til Skihallen SNØ 12. oktober 2018

YSN var på besøk hos Betonmast på Lørenskog, og det som skal bli verdens største innendørs skihall med alpinbakke, SNØ.

Les om studiereisen HER
Program HER