Stålbygg nr. 3 er publisert

Nyheter

Hovedartikkel i denne utgaven er 1915 Çanakkale broen i Tyrkia – Design og bygging av verdens største hengebro, ved COWI Danmark. Broen vant i år European Steel Bridge Awards 2022. Liv Eltvik i Aas-Jakobsen har skrevet en artikkel om krav til utførelse av stålarbeider for bruer. Anette Fjeld-Hansen i Prodtex har skrevet om lasersveising som revolusjonerer stålbyggingen.

Videre er det en artikkel om Arendalsuka der vi deltok med stand og to miljødebatter i samarbeid med Betong Norge.

I «Stål gjør det mulig» er det presentasjoner av Nye Nidarvoll skole, Kvinnherad Arena og Cicignon Park i Fredrikstad. De svenske prosjektene er Dahls nya Centrallager i Bålsta, Ny bilfabrik till Koenigsegg og Stomkonstruktion ovanpå Norra Länken i Stockholm.

I «Medlemsforetak i fokus» presenteres svenske Temahallen og norske Nordic Steel, som nylig åpnet Norges mest moderne sveiseanlegg. Du kan også lese om IGS´ Sommermøte hos Ejot i Örebro, og besøk til vanntårnet Lyran. Øvrige artikler er How machine learning can change the way we approach design, Partikelbaserad simulering av stålkomponenter, Brandskydda stål og mye, mye mer.

Les bladet HER