Stålbygg nr 2 er publisert

Nyheter

Dette nummeret inneholder bl. a. de tre finalistene til Norsk Stålkonstruksjonspris, Sluttnominerte prosjekter til Stålbyggnadspriset, Building D(emountable) circular example project, Bjørnafjord-bru i stål sparer penger og klima, Brotårn av stål kan kutte tid og kostnader, Förhöjd arbetstemperatur vid svetsning – varför och hur utförs den? og Forskningsprosjektet LIGHTSPAN for lettere, holdbare og kostnadseffektive broer.

I «Stål gjør det mulig» kan du lese om følgende norske prosjekter: Christian Quartbrua gir bedre fremkommelighet for gående og syklende i Kristiansand, Nytt produksjonsanlegg for BAMA i Tranby og Ny skole i Nordre Land – og svenske prosjekter: Kineum – kontorsbyggnad utöver det vanliga, Nattugglan – kontorsbyggnad med utmaningar, Kumla Padelhall med en fin fasad, Lindab levererar en stor logistikbyggnad i Norrköping.

Jan Stenmark sitt Stålbyggnadstips i dette nummeret er: Samverkanspelare av betongfyllda stålrör. Og Björn Lindhe sitt sveisetips denne gang er: Svetsning av knutpunkter. På medlemssiden er det artikler om Arendalsuka 2021 og Integrasjon av EPD i BIM. Nicolas Neumann sin artikkel del 2 om Uavhengig kontroll til besvær står bakerst i bladet, del 1 stod i nr 4/2020.

Les bladet HER.