Stålbygg nr 1 er publisert

Nyheter

Hovedartikkelen er det nye Munch museet - proppfull av stål. Et annet stort bygg i denne utgaven er Økern Portal der hele hovedbæresystemet er i stål. Denne utgaven har flere artikler om ombruk av stål og sveising av Corten stål. Det finnes også interessante sveisetips og branntips og en artikkel om varmforsinket stål - perfekt for den sirkulære økonomien.

I «Stål gjør det mulig» er det presentasjoner av Meierikvartalet i Lillestrøm, Frisk Asker Hockey sin nye ishall og Kremmerhuset Panorama i Tønsberg som har fasader med plater i rustbestandig stål. De svenske prosjektene er Äldreboende i Eskilstuna og Coimbra i Hagastaden.

I «Medlemsforetak i fokus» er det denne gang en artikkel om IPOA AS i Råde, som på kort tid har etablert seg som den største leverandøren av stålbygg i Norge med hele 7,5 tusen tonn stål. Det er også samme bedrift som står bak Norges første klimanøytrale stålbygg, gjennom Stålforbundets miljøordning Grønt Stål. Du kan lese mer om dette i denne første utgaven av bladet Stålbygg.

Les bladet HER