Temakveld hos EDRMedeso

2. mars - Lysaker
Norsk Forening for Stålkonstruksjoner (NFS) i samarbeid med Norsk Stålforbund starter 2023 med fokus på faglig/sosiale Temakvelder hos aktuelle firmaer i bransjen (slik det var før pandemien). Herved inviteres derfor alle medlemmer til en faglig og interessant Temakveld på BuildingPoint Scandinavias kontorer på Lysaker!
2023-03-02 16:30 - 19:30
Siste påmeldingsdag: 2023-02-24 16:00
EDRMedeso, Lysaker Torg 45, 1366 Lysaker

Agendaen for kvelden inkluderer presentasjoner om «best practice» digital arbeidsflyt, laserskanning og ikke minst en demonstrasjon av Boston Dynamics sin robothund Spot – og kanskje du får sjansen til å kontrollere Spot også?

Vi bestiller pizza og drikke også og det blir godt tid til å snakke med bransjekollegaer. Temakvelden er gratis for medlemmer av NFS, YSN og Norsk Stålforbund. Pris 500,- for ikke-medlemmer

VELKOMMEN !!

____________________________

Program:

16:30 Pizza, drikke og nettverksbygging!

17:30 En introduksjon til 3D laserskanning.

Laserskanning er svært vanlig i enkelte deler av bransjen, men med nye selvkalibrerende skannere og programvare som er enkel å bruke, er det mange muligheter for skanning til å gi verdi til flere byggeprosjekter og bedrifter som ikke er vant til å skanne som en del av hverdagsarbeid.

BuildingPoint vil gi en rask demo av hvordan du utfører en skanning, analyserer, tar målinger etc., for eksempel relatert til modifikasjonsprosjekter!

18:00 Robothunden Spot.

Alles favorittrobothund Spot skaper «buzz» uansett hvor han går. BuildingPoint har levert Spot til entreprenører i Norge og hjelper for tiden kunder med å implementere Spot i virkelige prosjekter.
Denne kvelden kan du få møte Spot! Og kanskje du får en sjanse til å ta fjernkontrollen og «prøvekjøre»?

19:00 Digital arbeidsflyt i konstruksjon.

Trimble Connect tips & tricks, industrieksempler. Deling av data mellom designere, fabrikasjon og entreprenører gjøres ofte med Trimble Connect i disse dager. BuildingPoint vil dele beste praksis-tips, bransjeeksempler og hjelpe deg å forstå hvordan du kan få datadeling i prosjekter til å fungere bra!

19:30 Slutt

___________________________________

Praktisk info:

Navn: Temakveld
Tid: 2. mars, fra kl. 1630 til 1930

Adresse

Temakvelden finner sted hos EDRMedeso og BuildingPoint Scandinavias kontorer på Lysaker:
Lysaker Torg 45 – 5. etg, 1366 Lysaker. Kart klikk her

Pris

Temakvelden er gratis for medlemmer av NFS, YSN og Norsk Stålforbund.
Øvrige vil bli fakturert kr 500,- av Norsk Stålforbund.

For søknad om medlemskap, send epost til post@stalforbund.com

Påmeldingsfrist: Fredag 24. februar kl 1600